“Ved bjergets fod” som navnet betyder, betragtes som “Italiens Spisekammer”.
Piemonte har med sit specielle klima de optimale forhold til at dyrke mange afgrøder af rigtig høj kvalitet. Siden 1400-tallet har Po-sletten været Europas vigtigste risområde. De høje bjerge med den karakteristiske tåge (på italiensk nebbia) som har lagt navn til druen Nebbiolo, som er druen Barolo bliver lavet på.

Piemontes vigtigeste druer:
Barbera
Nebbiolo

Roero DOCG Prachiosso

DKK 165,00


God til: Ost, Lette Hovedretter

Region: Piemonte

Årgang: 2017

Vinhus: Angelo Negro

Drue: Nebbiolo

Onorata Langhe DOC Favorita

DKK 125,00


God til: Lyst kød, salat, lette forretter, terrasse vin, aperitif, salte snacks, charcuterie

Region: Piemonte

Årgang: 2019

Vinhus: Angelo Negro

Drue: Favorita (Vermentino)

Roero Arneis BIO DOCG

DKK 135,00


God til: Alle typer lette forretter, fisk og skaldyr, kylling, lette pastaretter og unge friske oste.

Region: Piemonte

Årgang: 2019

Vinhus: Malvira

Drue: Arneis

Dina Barbera d’Alba DOC

DKK 135,00


God til:

Region: Piemonte

Årgang: 2019

Vinhus: Angelo Negro

Drue: Barbera

Angelin Langhe DOC Nebbiolo

DKK 145,00


God til:

Region: Piemonte

Årgang: 2019

Vinhus: Angelo Negro

Drue: Nebbiolo

Nizza DOCG le Rose

DKK 215,00


God til:

Region: Piemonte

Årgang:

Vinhus: Franco Mondo

Drue: Barbera

Superiore DOCG Il Salice

DKK 135,00


God til:

Region: Piemonte

Årgang:

Vinhus: Franco Mondo

Drue: Barbera


Få de bedste vin tilbud på mail

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen