Toscana er fødestedet for det italienske sprog. For hjertet og sjælen i Renæssancen var Toscana et meget vigtigt kulturcenter der påvirkede både den kunstneriske og kommercielle udvikling i hele Europa. Toscana er frem for alt kendt for sine berømte rødvine: Chianti, Brunello di Montalcino og Vino Nobile di Montepulciano har gjort Toscana til en af de symbolske regioner i italiensk enologi i verden. I Toscana produceres der imidlertid også rødvine fra “internationale” druer, såsom Cabernet Sauvignon, Merlot og Pinot Noir. Bolgheri-området og “Super Toscaner” er et eksempel på produkter, der er undersøgt ved bordet, og som bygger på en førsteklasses miljø- og faglig arv. Selv nogle toscanske hvidvine, såsom Vernaccia di San Gimignano, skal regnes blandt regionens fortræffeligheder. Vin Santo er også et af de mest interessante produkter i Italien både fra et organoleptisk synspunkt og fra vinificerings- og modningsteknikken.
DKK 125,00
DKK 175,00
God til: Rigtig godt match til grillet rødt kød og til vildt.
Region: Toscana
Årgang: 2016
Vinhus: Il Palazzo
Drue: Syrah
DKK 95,00
God til:
Region: Toscana
Årgang: 2017
Vinhus: Vinetti de Fiorini
Drue: Cabernet Sauvignon, Canaiolo, Ciliegiolo, Sangiovese
DKK 75,00
God til: Rødt kød, steg og vildt.
Region: Toscana
Årgang: 2017
Vinhus: Il Palazzo
Drue: Merlot, Sangiovese
DKK 85,00
God til: Rød kød, steg og vildt.
Region: Toscana
Årgang: 2018
Vinhus: Il Palazzo
Drue: Andre, Sangiovese
DKK 135,00
God til: Pastaretter, rødt og grillet kød og vildt.
Region: Toscana
Årgang: 2016
Vinhus: Il Palazzo
Drue: Andre, Sangiovese